Ring från Spanien:
910-601 682

Professionell städfirma i Spanien

Cleanteam städbolags historia började för drygt 7 år sedan i Göteborg. Sedan dess har vi vunnit tusentals kunder i hela Sverige och byggt upp ett modernt städbolag som anlitar pålitlig personal. Vår framgång på hemmaplan ledde oss till ett nytt kontor i Alicante där vi erbjuder samma tjänster till kunder både från Norden och andra länder som har köpt en fastighet i Spanien.

Fullständiga tjänster i Spanien

Vår offer inkluderar fullständiga tjänster, så att du kan glömma vardagen medan du är i Spanien och... låta oss ta hand om din bostad. Vi har ju tänkt på allt... :) Har du gäster hemma, behöver du inte stressas om de har nya handdukar eller rena sängkläder.

Cleanteam erbjuder våra tjänster till alla som bor på en 100 km lång kust-sträcka. Från Benidorm i norr till San Javier i söder. Våra två kontor är placerade, ett i Torrevieja och ett i Alicante.

Vi hjälper dig med städning på Costa Blanca kusten!

Från Alicante mot Torrevieja: Gran Alacant, Santa Pola, Torrevieja, Monte Zenia, La Zenia, Mil Palmeras, Pueblo Latino, Torre de la Horodada, Playa de las Villas. Från Alicante mot Benidorm: Sant Joan, Las Mezquitas, El Campello, Benidorm, Alfas del Pi.

RUT avdrag i Spanien

RUT avdrag i Spanien

Huvudbolaget är registrerat i Sverige. Det innebär att alla som har en lägenhet eller ett hus i Spanien har förmånen att nyttja RUT. Det är lika enkelt att använda sig av rut i Spanien som i Sverige! Du kan nu tryggt lämna över allt ansvar till oss!


Vår Team

All personal som arbetar i Spanien har flera års erfarenhet i Sverige. Detta innebär att vi håller samma standard när det gäller städning som säkerhet till förmån för våra kunder. Personalen arbetar alltid i team. Arbetet utförs då mycket snabbare och det är alltid en personal som redan varit i lägenheten och känner till allt.

Cleanteam team Alicante

Se alla våra medarbetare här: Vår Team
Cleanteam - Ett team, när den är som bäst !

Kontakta oss
Öppetider
  • Telefontider:
    mån-fre 08.00 - 18.00
  • lör och sön - Stängt
  • Kontor:
  • mån-fre 08.00 - 16.00
  • lör och sön - Stängt

canada goose madrid canada goose outlet canada goose españa nike huarache zapatillas nike mujer nike air force blancas comprar peuterey nike stefan janoski baratas barbour madrid nike sb baratas polos ralph lauren outlet botas timberland hombre polos fred perry baratos nike cortez baratas polos fred perry parajumpers outlet españa nike air max 90 blancas