RING OCH BESTÄLL
031-44 69 66

Varför välja oss?

Vår personal är vald med stor omsorg!

Innan vi skapade vårt städteam tittade vi på helheten, inte bara på vad man kan utan vem man är. Personlighet och karaktär spelade den viktigaste rollen i hela rekryteringsprocessen. Detta kommer även i framtiden vara viktigast i företagets utveckling och expandering. Vi har utvecklade rutiner när det gäller trygghet och säkerhet. Detta har skapat stor trygghet för vår personal, och stort förtroende från våra kunder. Cleanteam är precis som det låter - ett team. Tillväxt är någonting vi skapar tillsammans. Vi är unga och drivkraftiga, anlitar du oss, kan du förvänta dig ett bra bemötande av trevlig och kunnig personal. Cleanteam utvecklar ständigt sin verksamhet. Vi jobbar och kommer på nya idéer för att skapa ännu fler attraktiva tjänster, allt med tanke på tillväxt och standardökning. Allt med tanke på dig - våra viktiga kunder.

Högsta kvalitet till förnuftiga priser

Cleanteam lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalitet. I motsats till många andra stora städfirmor ägnar vi betydligt mer tid åt våra kunder, för att ge dem den bästa servicen. Vi håller alltid vad vi lovar och våra priser matchar alltid kvaliteten på våra tjänster. Du kan alltid välja en billigare städfirma som lovar mycket, men i slutändan motsvarar resultatet ändå inte dina förväntningar

Kvalitetssäkring på städningsuppdrag

Cleanteam arbetar hårt med att säkra kvalitén på städningsuppdrag hos kunder. För att säkerhetsställa en långvarig och bestående städservice gör vi stickkontroller och oanmälda städinspektioner hos kunder direkt efter genomförd städning. Vi har då möjlighet att direkt på plats att rätta bristerna samt notera och utveckla vidare våra städtjänster så att det vi lovar följs upp kompromisslöst och ger kunderna högsta möjliga städservice.

Effektiva städmaterial ingår i priset

Ditt hus kommer alltid att rengöras med fräscha och effektiva städmaterial, utan några extra kostnader. Eftersom alla inte vet vad som krävs för att fräscha upp deras hem och kanske inte alltid har sådana städprodukter hemma, kommer vi alltid med vår egen städutrustning. Detta säkrar kvalitén på våra utförda städtjänster och ge dig ett rent och fräsch hem.

Effektivt arbete

Det är oftast samma personal i ditt hem som utför städning. Vi jobbar i team på två eller tre personer. Vi tycker om att jobba tillsammans, då det är mycket roligare och mer motiverande. Detta gör arbetet mycket smidigt att genomföra och skapar bra relationer både med våra kunder och vår städpersonal.

Checklista

Efter varje städning lämnar vi en ikryssad checklista på vad som gjorts. Särskilt om vi hunnit göra något extra. Till exempel dödat spindlar, möblerat om i vardagsrummet eller bjudit din granne på kaffe :) Då ser du det.

Kampanjer

Vi har alltid regelbundna kampanjer, gå alltid in på vår hemsida för att läsa. T.ex. så har vi upp till 20 % rabatt hela året om du värvar dina grannar eller vänner. Läs alltid på våran hemsida på vilka aktuella kampanjer som gäller, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Hur går det till?

  1. Du ringer eller mailar oss för att beställa ett kostnadsfritt hembesök.
  2. Du säger till oss vad du vill ha och vi kommer överens om hur lång tid det tar, och pris
  3. Vi bokar en provstädning. Arbetsledaren är alltid med vid första provstädningen. Hon presenterar de som skall provstäda hemma hos dig. Tillsammans med arbetsledaren går de igenom dina önskemål. Sedan tar vi kontakt för att se om du är nöjd med våra tjänster. Provstädningen brukar ta längre tid än vanligt, speciellt om det rör sig om storstädning första gången.

Kontakta oss
Öppetider
  • Telefontider:
    mån-fre 08.00 - 18.00
  • lör och sön - Stängt
  • Kontor:
  • mån-fre 08.00 - 16.00
  • lör och sön - Stängt

canada goose madrid canada goose outlet canada goose españa nike huarache zapatillas nike mujer nike air force blancas comprar peuterey nike stefan janoski baratas barbour madrid nike sb baratas polos ralph lauren outlet botas timberland hombre polos fred perry baratos nike cortez baratas polos fred perry parajumpers outlet españa nike air max 90 blancas