RING OCH BESTÄLL
031-44 69 66

Flyttstädning i Göteborg

flyttstädning i Göteborg

Här är några saker vi gör när du anlitar flyttstädning av oss.

Rengöring av golv, golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element, garderober, kyl, sval, frys, spis, diskmaskin, skåp, lådor och bänkar. Avtorkning av köksfläkt samt ventiler och belysning. Dessutom i taletten så gör vi rent all sanitet.

Har du frågor om flyttstädning?

 Vi hjälper gärna till med det. Varje månad gör vi cirka femton flyttstäd och vet vilka krav det ställs på en professionell flyttstädning.
Cleanteams mål och löfte till dig som kund är att flyttstädningen ska bli godkänd och du ska vara mer än nöjd, oavsett om det är köpare eller fastighetsägare som utför besiktningen. Vi vill att du som anlitar oss för flyttstädnings tjänst ska kunna ägna dig åt allt som har med flytten att göra, och slippa oroa dig för flyttstädningen.

Vi erbjuder garanti på arbetet, vilket innebär att om det blir anmärkningar vid besiktningen åtgärdar vi dessa kostnadsfritt. Priset för flyttstädningen baseras på kvadratmeter efter skattereduktion. Inga övriga kostnader tillkommer. Uppmärksamma att ett dödsbo kan ej göra skattereduktion. Kontakta oss för mer information.
Vi står för allt material och utrustning. För att ni ska veta att ni möter rätt person från Cleanteam använder all personal arbetskläder med företagets logo samt en ID bricka. Företaget är registrerat för f-skatt och företagsförsäkringar.


Om Göteborg

Göteborg är en kommun i Västergötland och Bohuslän med cirka 510 000 invånare. Kommunen ligger på båda sidor om Göta älvs södra mynningsarm och omfattar även skärgården utanför staden Göteborg. Det är en betydande handels- och industrikommun, med bl.a. Sveriges största hamn. Utmärkande för näringslivet är även ett stort antal handels- och distributionsföretag samt en betydande finansiell sektor. Centralort är Göteborg.

Adressuppgifter till Cleanteam

Cleanteam Sweden AB
Brodalsvägen 7, Hus X
433 38 Partille, Göteborg

Välkommen!


Kontakta oss
Öppetider
  • Telefontider:
    mån-fre 08.00 - 18.00
  • lör och sön - Stängt
  • Kontor:
  • mån-fre 08.00 - 16.00
  • lör och sön - Stängt

canada goose madrid canada goose outlet canada goose españa nike huarache zapatillas nike mujer nike air force blancas comprar peuterey nike stefan janoski baratas barbour madrid nike sb baratas polos ralph lauren outlet botas timberland hombre polos fred perry baratos nike cortez baratas polos fred perry parajumpers outlet españa nike air max 90 blancas